top of page

In het oude directiekantoor van de Rieshoek is Droomloopbaan B.V. gevestigd. Marc Drenth en Justin Lambeck zijn inmiddels beide directeur, maar in 2014 waren ze nog mentor en mentorleerling van het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand.

Ze hebben de ervaring van Justin, als leerling en getalenteerd programmeur, gekoppeld aan de visie en kennis van Marc op het gebied van leerlingbegeleiding en LOB (loopbaanoriëntatie en begeleiding).
 

Dat was de start van een goede samenwerking en een mooi bedrijf.

www.droomloopbaan.nl >>

Droomloopbaan uitsnede.jpg

Droomloopbaan is een digitale ontwikkelingsportfolio voor leerlingen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo.

 

Met deze online tool laten leerlingen zien waar ze van houden, wat ze goed kunnen, waar ze zich druk om kunnen maken en waar ze bijvoorbeeld tijd en energie in willen steken. Het helpt hen bij hun ontwikkeling en persoonsvorming, en maakt zichtbaar wat je op een diploma of cijferlijst niet terugvindt.

Het ontwikkelingsportfolio geeft zowel de leerling, als de decaan en de mentor, inzicht in het proces en de authenticiteit van de loopbaankeuzes. Zo ondersteunt het de doorstroom naar een vervolgopleiding.

Droomloopbaan

bottom of page