top of page
Kerst weergaven
Kerstdiner

Kerst beleef je samen

Bartholomeuskerk

Bartholomeuskerk 17.00 – 18.30 Welkomstdrankje en amuse

Dorpshuis de Hoeksteen

Dorpshuis de Hoeksteen 17.30 – 19.30 Voorgerecht

De Rieshoek

De Rieshoek 18.30 – 20.30 Buffet en dessert

Aanmelding is momenteel alleen nog mogelijk voor de reservelijst.

Op zaterdag 16 december bundelen de kerk, Dorpshuis de Hoeksteen, Stichting de Rieshoek en de Noordmannen hun krachten door een walking-christmas-diner voor de inwoners van Noordlaren te organiseren. 

 

Loopt u ook mee?

Het diner begint met een welkomstdrankje en -hapje in de kerk, waarna de soep klaar staat in De Hoeksteen. Vervolgens wandelt u op uw gemak naar De Rieshoek waar u kunt genieten van een uitgebreid buffet. We sluiten het kerstdiner uiteraard af met een dessert.

 

Wie neemt u mee om in de kerstsfeer te komen?

Kerst vier je niet alleen dus hoe leuk is het om samen met je buren, kaartclub of yoga buddy te komen. Schroom vooral niet de ander uit te nodigen! Samen is immers alles leuker!

Kosten:

Het kerstdiner wordt u aangeboden door de organisatie. De drankjes in de Hoeksteen en de Rieshoek zijn voor eigen rekening.

Vervoer

Voor degene die niet de mogelijkheid heeft om te lopen, bieden we een exclusieve taxi service aan. Graag bij uw aanmelding aangeven dat u hier gebruik van wilt maken. We nemen dan contact met u op.

Allergieën

Samen met de cateraar en vrijwilligers maken we het graag voor iedereen mogelijk deel te nemen. We nemen graag contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven  kerstdiner 2023 reservelijst
Allergiëen
Taxiservice

Bedankt voor uw aanmelding. 

bottom of page