Liefs van Roos

illustratie en vormgeving

Alista illustreert en ontwerpt onder de naam Liefs van Roos met liefde en aandacht allerlei grafische uitingen om het leven te vieren!

 

Ben je op zoek naar een bijzondere geboorte- of trouwkaart, dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Maar ook voor bedrijven ontwerpt ze graag en maakt ze al jarenlang logo’s, muurtekeningen, illustraties en magazines. Er is veel mogelijk en ze denkt graag met je mee! 

 

Liefs van Roos organiseert ook workshops handlettering in De Rieshoek of op locatie. Je kunt in je eentje mee komen doen of je met meerdere personen opgeven voor de workshops in De Rieshoek of je kunt zelf een workshop plannen voor een teamuitje, vriendinnendag of vrijgezellenfeest. 

 

Voor meer informatie bel, app of mail gerust: 06-10036705 alista@liefsvanroos.nl 

 

Meer informatie over de workshops vind je hier.

 

Overige informatie vind je op haar website: 

www.liefsvanroos.nl 

thumbnail.jpg
Workshop Handlettering
Zaterdag 11 juni 14.00 - 17.00 uur

Handlettering is de kunst van het tekenen van tekst. In deze workshop leert Alista van Liefs van Roos je in 3 uur van alles over handlettering. Eerst ga je oefenen en schetsen om het gevoel en de techniek te leren. Vervolgens ga je met jouw eigen tekst aan de slag. Uiteindelijk maak je een mooie mini poster die je mee naar huis neemt.

De workshop kost €45,00 en is inclusief koffie, thee en lekkers om van te genieten tijdens het tekenen. Tijdens de workshop krijg je het Liefs van Roos handletteringschrift waarmee je thuis verder kunt oefenen (t.w.v. €8,95). Tegelijk is het ook een naslagwerk met de belangrijkste tips & tricks.

 

Daarnaast zorg ik natuurlijk voor alle benodigdheden die we tijdens de workshop nodig hebben. Je kunt op de dag zelf contant betalen of pinnen.

Je kunt je alleen, maar ook met meerdere mensen inschrijven voor de workshop. Opgeven kan door een mail of berichtje/appje te sturen: alista@liefsvanroos.nl / 06-10036705 of door direct op de website een plek te reserveren. Na inschrijving krijg je per mail een bevestiging. 

Het lijkt me heel leuk om je te zien de 11e juni! 

Lieve groet, Alista 

Liefs van Roos workshop 22.jpeg
thumbnail (1).jpg
handlettering.jpg
thumbnail 22.png